Uitgaan Curaçao

Ben je op zoek naar de beste plekken om uit te gaan op Curaçao? Zoek niet verder! In deze uitgebreide gids nemen we je mee naar de meest bruisende en levendige locaties van dit prachtige eiland in de Cariben. Of je nu wilt dansen tot in de vroege uurtjes, genieten van live muziek of ontspannen in een gezellige bar, op Curaçao vind je voor ieder wat wils. Hier het lijstje voor uitgaan Curaçao:

Cabana Beach

Op de woensdagavond kan je het best genieten van een feestje bij Cabana Beach Club. Er heerst een gezellige sfeer waar zowel toeristen als lokale bewoners plezier hebben. Elke week, vanaf 20.00 uur, word je getrakteerd op een beleving vol live muziek verzorgd door Gino and Friends. Afwisselend speelt huis DJ Alain heerlijke muziek. En soms verschijnt er een bijzondere gast, zoals Freddy Moreira of Tony Junior.

Zanzibar

Op zoek naar het leukste feestje op zaterdag? Dan moet je zeker de bruisende happy hour op zaterdagavond bij Zanzibar ervaren. Vanaf 17.00 uur worden niet alleen twee drankjes aangeboden voor de prijs van één, maar ontvang je ook nog eens een verfrissende ijsbucket om ze lekker koel te houden. Het wordt nog beter! Tussen de avonduren wordt er live muziek gespeeld door een band en laat de dj tot in de late uurtjes de meest verrukkelijke platen klinken.

Madero Ocean Club

Een absolute must-see tijdens het uitgaan Curaçao is Madero Ocean Club. De bekende strandtent die je niet mag overslaan. Deze plek staat garant voor grootse feesten, waar elke woensdag, zaterdag en zondag een dj tot in de vroege ochtenduren de meest heerlijke tracks laat horen. Net als op woensdag, bieden ze hier op vrijdag tussen 22.00 uur en 23.00 uur happy hour aan. Tijdens dit speciale moment kun je profiteren van een unieke deal waarbij je twee drankjes kunt krijgen voor de prijs van slechts één.

Bonita

Bij Bonita Beach is het elke vrijdagavond happy hour van 17.30 tot 19.00 uur. Tijdens dit moment kun je genieten van een biertje, wijntje of mixdrank tegen een aangepaste prijs en krijg je ook nog eens korting op frisdrank of sapjes. Wij gaan graag naar Bonita, omdat het daar altijd gezellig druk is zonder overvol te zijn. De muziek staat niet te hard, waardoor je nog normaal met elkaar kunt praten, en de sfeer is altijd fantastisch. Rondom de bar bevinden zich reguliere tafels en picknicktafels, terwijl op het strand statafels en ligbedden staan. Bij de bar kun je fingerfood bestellen, maar direct naast de beachbar is ook de snackbar van Bonita te vinden.

Wet & Wild

Een andere geweldige plek aan het strand bij Mambo Beach Boulevard is Wet & Wild Beach Club. Iedere vrijdag, tussen 17:30 en 19:00 uur, kun je hier genieten van een bruisend happy hour. Het feest gaat door tot in de late uurtjes, zo rond 2 uur ’s nachts. Op zondagen kun je tweemaal genieten van het gezellige happy hour: tussen 18:00 en 19:00 uur, vervolgens weer tussen 22:00 en 23:00 uur. De meest fantastische dag om Wet & Wild Beach Club te bezoeken is toch echt wel op zondag. Er hangt dan een heerlijk ontspannen sfeer waarbij de muziek jou laat dansen op een mix van top 40 hits, salsa en reggaeton.

Kokomo

Kokomo Beach straalt een ontspannen sfeer uit en heeft een gezellige ambiance. De bar bevindt zich op een verhoogd gedeelte en biedt een prachtig uitzicht op het strand en de zee. Onder de sterren dans je met blote voeten in het zand tot in de late nacht. Kokomo is tevens beroemd om zijn full moon feesten, het meest populaire evenement op Curaçao. Met een opeenhoping van vuurwerk, dansers die het publiek betoveren, vuurspuwers die de avond in lichterlaaie zetten, een knisperend kampvuur en wereldberoemde gast-DJ’s zoals Sidney Samson, Quintino en Dimitri Vegas.

de beste accomodaties

Villa Pasha

Villa Pasha

 2.492,00

Villa Pasha is een 5 sterren accommodatie in Jan Thiel Baai. U boekt deze reis direct bij onze partner By June. Nu vanaf EUR 2492.00 per persoon.

 5.158,00

Baoase Luxury Resort is een 5 sterren accommodatie in Willemstad. U boekt deze reis direct bij onze partner D-reizen. Nu vanaf EUR 5158.00 per persoon.

 1.787,00

Mangrove Beach Curacao Resort is een 5 sterren accommodatie in Willemstad. U boekt deze reis direct bij onze partner D-reizen. Nu vanaf EUR 1787.00 per persoon.

Santa Barbara

Sandals Royal Curacao

 2.900,00

Sandals Royal Curacao is een 5 sterren accommodatie in Santa Barbara. U boekt deze reis direct bij onze partner TUI. Nu vanaf EUR 2900.00 per persoon.