Mambo Beach

Mambo Beach is een van de meest populaire en levendige strandbestemmingen op het eiland. Dit betoverende stukje paradijs staat bekend om zijn witte zandstrand, azuurblauwe wateren en een bruisende atmosfeer die zowel toeristen als de lokale bevolking aantrekt.

Het strand van Mambo is niet alleen een idyllische plek om te zonnebaden en te ontspannen, maar het biedt ook een scala aan activiteiten en voorzieningen. Het kristalheldere water leent zich uitstekend voor snorkelen en duiken, waar bezoekers de kleurrijke onderwaterwereld van Curaçao kunnen ontdekken. Verschillende duikscholen in de omgeving bieden cursussen voor zowel beginners als ervaren duikers.

Langs de kustlijn van Mambo Beach vind je een levendige promenade met diverse restaurants, bars en winkels. Hier kunnen bezoekers genieten van heerlijke lokale gerechten, exotische cocktails en de levendige sfeer van dit bruisende strandgebied. Veel restaurants bieden zelfs zitplaatsen direct aan het water, waardoor gasten kunnen dineren met uitzicht op de Caribische Zee.

Mambo Beach staat ook bekend om zijn diverse evenementen en entertainment. Regelmatig worden er beach parties, live muziekoptredens en culturele festivals georganiseerd, waardoor het strand een levendige en energieke sfeer behoudt. Het is de perfecte plek voor zowel gezinnen als vriendengroepen, waar iedereen iets vindt dat past bij hun interesses.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een beetje ontspanning, biedt Mambo Beach ook luxe strandclubs met comfortabele ligstoelen en schaduwrijke plekken. Sommige clubs bieden zelfs wellness- en spa-diensten aan, waardoor bezoekers zich echt kunnen laten verwennen met een prachtig uitzicht op de oceaan.

Kortom, Mambo Beach is niet alleen een adembenemende strandbestemming, maar ook een levendige ontmoetingsplaats waar bezoekers kunnen genieten van zon, zee, lekker eten en een bruisende sfeer die kenmerkend is voor het relaxte eilandleven op Curaçao.

de beste accomodaties

Villa Pasha

Villa Pasha

 2.492,00

Villa Pasha is een 5 sterren accommodatie in Jan Thiel Baai. U boekt deze reis direct bij onze partner By June. Nu vanaf EUR 2492.00 per persoon.

 5.158,00

Baoase Luxury Resort is een 5 sterren accommodatie in Willemstad. U boekt deze reis direct bij onze partner D-reizen. Nu vanaf EUR 5158.00 per persoon.

 1.787,00

Mangrove Beach Curacao Resort is een 5 sterren accommodatie in Willemstad. U boekt deze reis direct bij onze partner D-reizen. Nu vanaf EUR 1787.00 per persoon.

Santa Barbara

Sandals Royal Curacao

 2.900,00

Sandals Royal Curacao is een 5 sterren accommodatie in Santa Barbara. U boekt deze reis direct bij onze partner TUI. Nu vanaf EUR 2900.00 per persoon.